SMILE

229 DKK479 DKK

Smile er et sort hvid portræt billede af en ‘smilende dame’. Motivet er nutidens fortolkning af hvad vi opfatter af ‘at smile’. Teksten er en detaljeret defination af det at ‘smile’. Moderne sort hvid plakat til den nordiske boligstil.


Kvalitet230 gram papir
Levering1-3 hverdage
ForsendelsePostNord (Post Danmark)
Størrelser30×40 cm, 50×70 cm eller 70×100 cm
Ramme: Medfølger ikke – kan tilkøbes
Kategori: Sort hvid plakater

Ryd
 

Beskrivelse

Smile er et sort hvid portræt billede af en dame som ‘smiler’. Motivet er en fortolkning af hvad det idag betyder at smile. Motivet tilbydes i 230 gram papir og leveret indenfor 1-3 hverdage. Smile bliver gratis afsendt med PostNord.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Godt råd: Hent PostNord appen til Iphone eller Android og følg altid med i din ordre.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af PostNord pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SMILE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *