Abstrakt kunst: Her er 10 abstrakte plakater

Boliginspiration med plakater: 10 abstrakte plakater

Abstrakte plakater og kunst billeder er meget yderst populære at erhverve sig. En abstrakt plakat kan passe ind i alle hjem. Her på siden finder du 10 gode bud på din næste abstrakt plakat.

Skrevet d. 09. Juli 2021 af Kasper Benjamin

INDHOLD

 1. Hvad er en abstrakt plakat?
 2. Hvor finder jeg abstrakte plakater?
 3. Hvor køber jeg store abstrakte plakater?
 4. Her er 10 abstrakte plakater til hjemmet
 5. Abstrakte plakater til stuen
 6. Hvorfor er abstrakt kunst så populært?
 7. Populære Matisse plakater til hjemmet
 8. Gør brug af store abstrakte plakater

Populære abstrakte kunst plakater lige nu

 • MATISSE NO.1

  249 kr.899 kr. Se mere
 • ABSTRAKT NO.6

  249 kr.899 kr. Se mere
 • ABSTRAKT NO.5

  249 kr.899 kr. Se mere
 • MATISSE NO.2

  249 kr.899 kr. Se mere

Hvad er abstrakte plakater?

En abstrakt plakat kan være farver, former, geometri, tekst, streger eller anden former for kunst.

Abstrakt er et udtryk som er det modsatte af det konkrete. Altså noget som ikke nødvendigvis passer ind i en boks, men som er op til den individuelle person at vurderer.

Abstrakt kunst eller en abstrakt plakat, kan derfor være nonfigurativ kunst.

Læs også: 36 fede plakater til stuen

Hvor køber jeg store abstrakte plakater?

Hos KASPERBENJAMIN kan du vælge plakater i helt op til 100×140 cm.

Plakatstørrelsen betegnes som en af de største på markedet og tilbydes kun ved udvalgte forhandlere.

Alle abstrakte plakater kan købes i op til 100×140 cm og tilbydes også i en anden stor størrelse 70×100 cm.

Hvor finder jeg abstrakte plakater?

Her på siden kan du finde abstrakte plakater eller kunst plakater. Det er 10 bud som alle indeholder farver, former, tekst kombineret i nonfigurativ kunst.

De viste plakater er blot et lille udkast af alle dem der tilbydes hos KASPERBENJAMIN.

Abstrakt No.3 plakat

ABSTRAKT NO.3 // Pris fra 229,00 dkk

ABSTRAKT NO.3 er et abstrakt design motiv som leger med farver og former. Motivet er designet i en kollektion af andre abstrakte motiver.

Abstrakt No. 1 plakat

ABSTRAKT NO.1 // Pris fra 229,00 dkk

ABSTRAKT NO.1 er et minimalistisk kunst motiv med blå mønstre på en brun baggrund.

Abstrakt no.5 plakat

ABSTRAKT NO.5 // Pris fra 229,00 dkk

ABSTRAKT NO.5 er et abstrakt værk med figurer og farver kombineret sammen med tekst. Designet er i en kollektion af flere abstrakte plakater.

Matisse No.2 plakat

MATISSE NO.2 // Pris fra 249,00 dkk

INSPIRED BY MATISSE NO.2 er et abstrakt kunst plakat med farverige organiske former og lyse blomster. Teksten oversat betyder “inspireret af papirudskæring” og “en hyldest til det originale design”.

LINES NO.3 plakat

LINES NO.3 // Pris fra 229,00 dkk

LINES NO.3 er en abstrakt plakat med sort baggrund hvor der er brune streger/pencilstrøg i forskellige tykkelser som danner et mønster

LINES NO.4 // Pris fra 229,00 dkk

ABSTRAKT NO.4 er et abstrakt design med halv cirkler af grønne former og streger. Designet er i en kollektion af flere abstrakte plakater

LINES NO.1 // Pris fra 229,00 dkk

LINES NO.1 er et abstrakt kunstmotiv med lysebrun/beige baggrund med hvid tyk streg. Kunst plakaten er enkelt og leger med sæsonens farve med et hvidt penselstrøg

Abstrakt no.6 plakat

ABSTRAKT NO.6 // Pris fra 229,00 dkk

ABSTRAKT NO.6 er et abstrakt værk med figurer og farver kombineret sammen med tekst. Designet er i en kollektion af flere abstrakte plakater

Matisse No.4 plakat

MATiSSE NO.4 // Pris fra 249,00 dkk

INSPIRED BY MATISSE NO.4 er et abstrakt kunst design med halvcirkler i grøn, rød, blå og orange. Teksten oversat betyder “inspireret af papirudskæring” og “en hyldest til det originale design”.

Drops of Black plakat

DROPS OF BLACK // Pris fra 229,00 dkk

Drops of Black er en geometrisk minimalistisk plakat som leger med bløde cirkler i sort farve kombineret med penselstrøg af lyse farver. Motivet er enkelt og minimalistisk og passer til nutidens boligtrend indenfor design plakater

Abstrakte plakater til stuen

Efter at være inspireret med 10 bud på en abstrakt plakat, kan det være en af dem passer ind i hjemmet. Det der gør abstrakt kunst så inspirerende af evnen selv til at vurderer hvad motivet gør for en.

En kunstners vigtigste opgave er at inspirere og sætte spørgsmålstegn ved vores tilstedeværelse. Det er ikke alting der nødvendigvis behøver at give mening. Kunst er et vidt begreb som mange elsker at studerer og snakke om.

En abstrakt plakat kan være en stregtegning med tekst, et geometrisk billede med farver eller en kombination af mønstrer og nonfigurative former.

Er man på udkig efter en plakat til stuen, og det skal være abstrakt eller kunst, er der 10 gode bud på siden. Det er populære motiver som MATISSE plakater, geometriske plakater med firkanter, cirkler og organiske former.

Forestil dig en stor Matisse plakat hængende i stuen i 70×100 cm bag sofaen. Det skaber et kunstnerisk udtryk og giver stuen et frisk pust.

Læs også: Sådan kommer du i gang med en billedvæg

Hvorfor er abstrakt kunst så populært?

Der findes mange måder at udtrykke sig på kunstnerisk. En abstrakt plakat er en måde, hvor det kan skabes grafisk eller i hånden. Abstrakt kunst kan også være udført på lærred som et billedkunstværk. Abstrakt kunst kan også være et maleri eller en skulptur.

Abstrakt kunst er ikke nødvendigvis en plakat, men kunstformen er oftest nonfigurativt som betyder at værket ikke kan genkendes som et objekt eller genstand.

Det er oftest kunstnerens egne tanker der udarbejdes via streger, farver og former. Kunstformen er især blevet udbredt som boligindretning i det 20 århundrede hvor flere ønsker det abstrakte i hjemmet. Det er både plakater, genstande, møbler og andet der binder hjemmet sammen.

Populære Matisse plakater til hjemmet

En af de helt store abstrakte kunstnere og tegnere er Henri Matisse. En fransk maler og grafiker som fik sit helt store gennembrud indenfor paper-cut kunstformen. Alle værker inspireret af Henri Matisse er i dag nogle af de mest genkendelige og populære plakater som folk har hængende.

Plakaterne her på siden er inspireret af Matisse og indeholder dekorative abstrakte former med inspiration af papir og saks teknikken. Det er farver og objekter der udtrækkes ekspressionistisk.

Citerer man Henri Matisse, er ‘et maleri/plakat en rytmisk brug af linjer og farver på en flad overflade’.

Siden hans død i 1954 er Henri Matisse plakater blevet verdensberømte og hænger i næsten alle hjem der har en kærlighed for abstrakt kunst.

Gør brug af store abstrakte plakater

Har man i sinde at udtrykke sig med abstrakte plakater eller abstrakte kunst, kræver det plads på væggen. Abstrakt kunst skal opleves i stort format. Det betyder store plakater i 70×100 eller helt op i 100×140 cm.

Ved at have sine plakater i store størrelse, kommer alle detaljer til udtryk. Det er her man opdager de små tanker og genistreger i ens abstrakte kunst plakater der gør det hele værd.

Har man plads i sin stue, sit soveværelse eller måske kontoret til en stor abstrakt plakat, skal man gøre det. Forestil et statement ens hjem kommer til at have med en 100×140 cm Matisse plakat. Abstrakt kunst er samtidig med til at give ens hjem lidt ekstra prestige og værdi.

Om det skal være trykt på papir, på lærred, litografi eller andet, er den en god ide at tænke på at anskaffe sig en billedramme. Har man store abstrakte plakater, kræver det også en stor billedramme.

Det er både 70×100 cm og 100×140 cm billedrammer du kan finde hos KASPERBENJAMIN.

Om forfatteren

Kasper Benjamin er 30 årig dansk designer og indehaver af KASPERBENJAMIN. Han er en passioneret interiør- og indretnings entusiast. Siden 2016 har Kasper blogget og inspireret folk med gode råd og vejledning indenfor deres valg af boligindretning. Kasper Benjamin udgiver løbende indlæg om hvordan du får mere ud af din indretning indenfor plakater, interiør, billedrammer og andre bolig områder. Er du interesseret I flere indlæg fra Kasper, finder du dem her ‘inspiration‘.

om-kasperbenjamin-banner
[instagram-feed cols=4 num=4]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *