Sådan indretter du dit hjemmekontor med flotte billeder

Her er 10 flotte billeder til hjemmekontor

Måden at arbejde på har ændret sig – flere opstiller egen hjemmekontor. Men hvordan skaber man gode arbejdsrammer og et hyggeligt hjemmekontor? I denne artikel handler det om billeder til hjemmekontoret og hvad de kan bidrage med.

Skrevet d. 05 Januar 2021 af Kasper Benjamin

INDHOLD
 1. Hvordan indretter man et godt hjemmekontor?
 2. Sådan bruger du billeder til at skabe et godt hjemmekontor
 3. Her er 10 flotte billeder til hjemmekontoret
 4. 4 andre tips til at skabe et godt hjemmekontor
 5. Eksempler på flotte hjemmekontor med billeder
 6. Overvej en hel billedvæg til hjemmekontoret
 7. Indretning af hjemmekontor har aldrig været vigtigere
 8. Om forfatteren

➡ Udvalgte billeder til hjemmekontoret ⬅

 • THRIVE

  249 kr.479 kr. Se mere
 • GRAPTOVERIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • CALATHEA ORBIFOLIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • GOOD VIBES ONLY

  249 kr.479 kr. Se mere

Hvordan indretter man et godt hjemmekontor?

Vores arbejdssituation har ændret sig efter COVID-19 har sat sit spor i Danmark. Det betyder at langt flere der normalt arbejde på kontor, nu arbejde hjemmefra. Det har også betydet at behovet for et godt og hyggeligt hjemmekontor aldrig har været vigtigere.

Man kommer ikke uden om at for at opretholde motivationen og kunne arbejde i eget hjem og skabe det rette miljø, kræver det en tilpasning af det rum man befinder sig i. Det er for mange ikke nok ”bare” at sætte sin arbejdscomputer op i spisestuen og holde sig kørende fra 8-16 hver dag. Det sætter større krav til at skabe et godt hjemmekontor og der der heldigvis mange muligheder for at gøre det.

Sådan bruger du billeder til at skabe et godt hjemmekontor

Der findes rigtig mange billeder som kan være med til at skabe de rette vilkår for et godt arbejdsmiljø i hjemmet. Om man er til motiverende billeder med tekster eller man foretrækker at drømme sig væk i natur plakater, så er mulighederne mange.

Med et markedet der er fyldt med flotte billeder og plakater, er det vigtigt at finde ud af hvilket udtryk man søger til sit nye hjemmekontor. Fx plante plakater kan være med til at skabe naturlig og lys indretning. Motiverende plakater med tekster kan være med til at give de ekstra 10% når man mangler overskuddet.

Billeder eller plakater, er blot en af de mange måder at skab et godt arbejdsrum på. Man skal forsøge at skabe en kontrast mellem sit nye hjemmekontor og så sit hjem. Ellers vil det føles som om man er på arbejde 24/7 og ikke kan koble fra. Det handler om billeder til hjemmekontor og hvilke man skal vælge.

Her er 10 flotte billeder til hjemmekontoret

Det er forskelligt om man foretrækker den ene stil eller den anden. Derfor vil nedenstådende billeder være et bred vifte af forskellige motiver. Fælles for dem alle er dog at de bidrager på hver deres måde til at skabe et godt og rummeligt hjemmekontor

1 ud af 10

Graptoveria plakat med planter og tekst
GRAPTOVERIA // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

2 ud af 10

Unique plakat - Natur og tekst
UNIQUE // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

3 ud af 10

Hard work plakat - motivation, tekst og natur plakat
HARD WORK // 30x40, 50x70 // fra 229,00,-

4 ud af 10

Lion King plakat - dyremotiv løve plakat
LION KING // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

5 ud af 10

Silentium produktbillede
SILENTIUM // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

6 ud af 10

Yes you can plakat - Natur og tekst
YES YOU CAN // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

7 ud af 10

Natur tekst plakat - Happiness plakat
HAPPINESS // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

8 ud af 10

Drops of Black plakat
DROPS OF BLACK // 30x40, 50x70, 70x100, 100x140 cm // fra 229,00,-

9 ud af 10

monstera deliciosa - Monstera plakat
MONSTERA // 30x40, 50x70, 70x100 cm // fra 229,00,-

10 ud af 10

Not Enough Coffee produktbillede
NOT ENOUGH COFFEE // 30x40, 50x70, 70x100, 100x140 cm // fra 229,00,-

4 andre tips til at skabe et godt hjemmekontor

 • Belysning i rummet
  • Det er vigtigt at lyset er behageligt at holde ud. Det vil sige, hverken for svagt så man bliver træt når man arbejder. Heller ej for kraftigt så det gør ondt i øjnene at være i rummet. Det skal være en balanceret gang hvor man kan overveje at have sit hjemmekontor så tæt på naturlig lys, heraf vinduer hvis muligt. Er dette ikke muligt er det en god ide at have kunstigt lys i form af skrivebordslampe med ikke for kraftig pære.
 • Brug farver til kontoret
  • Der er intet så uinspirerede som at kigge ind i en hvid væg uden at kunne blive inspireret af farver. Det behøver ikke være en hel ny vægfarve, men kan være grønne plante/blomster, en ny hylde med interiør eller møbler som passer ind i rummet, små som store.
 • Invester i en god kontorstol
  • Med et hjemmekontor, medfølger en kontorstol. Dem er der mange af på markedet, men arbejder man fast hjemme i flere timer, kan det betale sig at investere i en kontorstol som støtter ens rygmuskulatur. Har du ondt i lænden, skal du finde en kontorstol med støtte der. Har du brug for nakkestøtte, skal kontorstolen være høj. Lad vær at gå på kompromis med kontorstol og prøv flere fysisk inden du bestiller.
 • Valg af billedrammer
  • Man skulle tro a flotte billeder alene kunne gøre underværker, men den rigtige ramme er lige så vigtig. Der findes utallige plakatrammer, men de mest hyppige er egetræsrammer eller aluminium rammer. Med det sagt er der forskellige kontraster om det skal være hvid, guld, naturlig, sort eller noget helt andet. Hvis kontoret bæger præg af træ interiør, er en egetræ ramme måske en god ide – omvendt hvis dit hjemmekontor er “New Yorker” inspireret med rå interiør, er en aluminium ramme måske det rette at tilkøbe.

➡ Udvalgte rammer til hjemmekontoret ⬅

 • Hvid Aluminium Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Hvidmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Sort aluminium ramme
  TILBUD 6%TILBUD 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere
 • Magnet Egetræ Ramme

  249 kr.399 kr. Se mere

Eksempler på flotte hjemmekontor med billeder

De ovenstående 10 bud på flotte billeder af blot et udkast af mange. Der er allerede indrettet mange flotte hjemmekontorer som inspiration. Her er et par stykker af dem som virkelig skiller sig ud og benytte de tips og tricks du har læst om. Bemærk hvordan alt inspiration hænger sammen med billeder til hjemmekontoret.

Overvej en hel billedvæg til hjemmekontoret

Med en billedvæg får man et mere inspirerende arbejdsmiljø. Her er der også rig mulighed for at have flere forskellige billeder og plakater hængende. De kan have forskellige motiver, men være sammenhængende i farver eller betydning for en.

En billedvæg består typisk af mindst 3 billeder sammensat i forbindelse med hinanden. Har man væggen og rummet til det, er det en stor anbefaling at prøve kræfter med det. En god tommelfingerregel inden man investerer i en billedvæg til kontoret, er at måle op og placerer rammer med billeder på gulvet i den ønskede opstilling der passer.

Her er nogle eksempler på hvordan en vægfarve og en opstilling med billeder kunne se ud.

1 ud af 5

Billedvæg med løve og natur plakater på guldvæg i egetrærammer
BILLEDVÆG 1 // UDEN RAMMER // Pris 807,-

2 ud af 5

Natur skov bjerge billedvæg med egetrærammer
BILLEDVÆG 2 // UDEN RAMMER // Pris 1156,-

3 ud af 5

Henri Matisse billedvæg
BILLEDVÆG 3 // UDEN RAMMER // Pris 847,-

4 ud af 5

Abstrakt billedvæg i egetrærammer
BILLEDVÆG 4 // UDEN RAMMER // Pris 847,-

5 ud af 5

Grøn plante billedvæg
BILLEDVÆG 5 // UDEN RAMMER // Pris 847,-

Indretning af hjemmekontor har aldrig været vigtigere

Der har aldrig været så mange som arbejder hjemmefra som i øjeblikket (år 2020). Det er både børn og voksne som skal se nye muligheder for at arbejde online. At bruge mange timer derhjemme hver eneste dag, kræver en ekstra oprustning i hjemmet. Billeder og plakater er en af de mange muligheder som skaber et godt arbejdsmiljø og bidrager til at blive inspireret.

.. Arbejder du hjemmefra og hvad har du gjort for at skabe et godt hjemmekontor?

Om forfatteren

Kasper Benjamin er 29 årig dansk designer og indehaver af KASPERBENJAMIN. Han er en passioneret interiør- og indretnings entusiast. Siden 2016 har Kasper blogget og inspireret folk med gode råd og vejledning indenfor deres valg af boligindretning. Kasper Benjamin udgiver løbende indlæg om hvordan du får mere ud af din indretning indenfor plakater, interiør, billedrammer og andre bolig områder. Er du interesseret I flere indlæg fra Kasper, finder du dem her ‘inspiration‘.

om-kasperbenjamin-banner
[instagram-feed cols=4 num=4]

One reply on “Sådan indretter du dit hjemmekontor med flotte billeder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *