UNIQUE

229 DKK479 DKK

UNIQUE er en grafisk natur plakat med plante tekst. Designet er skabt med en lys baggrund som udgør billedet motiv. Teksten er UNIQUE som er skrevet med en unik font hvor skriften er udskiftet med flotte planter. UNIQUE bliver trykt på 230 gram matt papir.


Kvalitet: 230 gram papir
Levering: 1-3 hverdage
Forsendelse: PostNord (Post Danmark)
Størrelser: 30×40, 50×70 cm eller 70×100 cm
Ramme: Tilkøb + Sendes i ønsket ramme
Kategori: Natur plakater

Ryd
 

Beskrivelse

Unique er et nordisk tekst design med planter. Plakaten er designet med en lyst billede og med teksten UNIQUE skrevet med planter. Designet er til alle dem der elsker et nordisk design hvor planter, tekst og lyse nuancer kommer til udtryk. Unique bliver trykt på 230 gram plakatpapir og afsendt med PostNord. Der tilbydes gratis fragt ved valg af PostNord pakkeshop og hurtig levering.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Godt råd: Hent PostNord appen til Iphone eller Android og følg altid med i din ordre.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret. Du kan læse mere om refundering her.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af PostNord pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQUE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...