FLASH SALE 20%
 
(1 kundeanmeldelse)

MONSTERA

199 kr.383 kr.

Monstera er en botanisk plante plakat. Motivet er den populære husplante Monstera Delicious som findes i mange hjem. Designet er enkelt og moderne med tekst, farver og detaljer som passer til den nordiske boligstil.


Kvalitet: 230 gram papir
Levering: 1-3 hverdage
ForsendelseGratis fragt
Størrelser30×40, 50×70 eller 70×100 cm
Ramme: Medfølger ikke – kan tilkøbes
Kategori: Plante plakater

 

Beskrivelse

Monstera er en flot plante plakat med hvid tekst. Monstera er en af tidens hotteste planter indenfor boligindretning i 2017. Monstera er et flot foto af den populære Monstera Deliciosa. Designet har tidens nordiske boligstil med grønne nuancer, botanisk foto og rene linjer. Monstera bliver trykt på 230 gram plakatpapir. Der tilbydes gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

1 anmeldelse af MONSTERA

  1. Lene Michelsen (verificeret ejer)

    Super tilfreds med min plakat. Den kom i flot kvalitet og sikke nogle fine farver!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *