SUMMER SALE 20%
 

SERENITY

199 kr.383 kr.

Serenity er en smukt fotokunst plakat af naturens vidunderlige kontraster. Farverne er nordiske grønne med elementer som vandfald og træer. Designet bruger et smukt foto som baggrund og spejlvendt grafisk finesse.


Kvalitet: 230 gram papir
Levering1-3 hverdage
ForsendelseGratis fragt
Størrelser30×40, 50×70 eller 70×100 cm
Ramme: Medfølger ikke – kan tilkøbes
Kategori: Natur plakater

 

Beskrivelse

Serenity er for alle natur elskere til den nordiske boligindretning. Designet er et smukt og naturligt fotokunst billede med grøn natur, vandfald og træer. De naturlige farver bidrager til rummets belysning og skaber hygge og balance. Serenity bliver trykt på 230 gram plakatpapir. Der tilbydes gratis forsendelse og 1-3 dages levering.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SERENITY”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *