LION KING

199 DKK399 DKK

LION KING er dyrenes konge. Motivet er taget med mørk baggrund for at fremhæve løvens manke og skarpe detaljer og farver. LION KING bliver trykt på 230 gram papir som fremhæver løvens farver og detaljer.


Kvalitet: 230 gram Enhanched Matt papir
Levering: 1-3 hverdage
Forsendelse: PostNord (Post Danmark)
Størrelser: 30×40, 50×70 cm eller 70×100 cm
Ramme: Tilkøb + Sendes i ønsket ramme
Kategori: Dyremotiver

Ryd
 

Beskrivelse

LION KING er et bevis på at løver er et af de flotteste dyr i verden. Billedet er taget som et portræt fotokunst billede med mørke baggrund og løvens hoved og farver i fokus. Plakaten stiller skarpt på flotte detaljer i løvens pels og fremhæver løvens smukke manke. LION KING bliver trykt på 230 gram papir og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop får du gratis levering, hvis din ordrer er over 499kr. Hvis din ordrer er under, tilbydes der levering for 29kr. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Godt råd: Hent PostNord appen til Iphone eller Android og følg altid med i din ordre.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret. Du kan læse mere om refundering her.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Gratis fragt på ordrer over 499,-

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LION KING”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...