FLASH SALE 20%
 

NOT ENOUGH COFFEE

199 kr.383 kr.

Not Enough Coffee er designet til dig der hader mandage, men elsker kaffe. Et dansk design kombineret med et humoristisk kaffe citat. Kaffe plakaten er perfekt i kaffe hjørnet i køkkenet.


Kvalitet230 gram papir
Levering1-3 hverdage
Forsendelse: Gratis fragt
Størrelser30×40. 50×70 eller 70×100 cm
Ramme: Medfølger ikke – kan tilkøbes
Kategori: Tekst plakater

 

Beskrivelse

Not Enough Coffee er et nyt og anderledes design fra KASPERBENJAMIN. Designet har en humoristisk tekst kombineret med en klar baggrundsfarve. Billedet er beskåret for at give kontrast til farve og det hvide. Dette er et vaskeægte kaffe citat plakat til hjemmet. Teksten er skrevet med svag sort for at hvile bedre i billedet. Kaffe plakaten bliver trykt på 230 gram papir. Der tilbyder gratis forsendelse og 1-3 dages levering.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NOT ENOUGH COFFEE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *