NOT ENOUGH COFFEE

199 DKK399 DKK

Not Enough Coffee er designet til dig der hader mandage, men elsker kaffe. Et dansk design kombineret med et humoristisk kaffe citat.


Kvalitet230 gram Enhanched Matt papir
Levering2-3 hverdage
Forsendelse: PostNord (Post Danmark)
Størrelser30×40. 50×70 eller 70×100 cm
Ramme: Tilkøb + sendes i ønsket ramme
Kategori: Tekst plakater

Ryd
 

Beskrivelse

Not Enough Coffee er et nyt og anderledes design fra KASPERBENJAMIN. Designet har en humoristisk tekst kombineret med en klar baggrundsfarve. Billedet er beskåret for at give kontrast til farve og det hvide. Dette er et vaskeægte kaffe citat plakat til hjemmet. Teksten er skrevet med svag sort for at hvile bedre i billedet. Not Enough Coffee bliver trykt på 230 gram papir.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop får du gratis levering, hvis din ordrer er over 499kr. Hvis din ordrer er under, tilbydes der levering for 29kr. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Gratis fragt på ordrer over 499,-

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
2-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NOT ENOUGH COFFEE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *