12 billeder med tekst og citater til stuen

12 billeder med citat tekst til stuen

Det er nemt at forholde sig til en tekst. Enten synes man om det der står eller ikke. Med et billede kan der være sværere. I samspil med hinanden kan billeder med tekst være dekorative og inspirerende.

Opdateret d. 11 februar 2020. Skrevet d. 26. Oktober 2018 af Kasper Benjamin. Indehaver og indretnings entusiast. 

INDHOLD

 • Motiverende billeder med tekst og citater
  • HARD WORK
  • YES YOU CAN
  • MAKE TODAY MAGICAL
 • Billeder med sjove tekster og citater
  • SHOP HARDER
  • NOT ENOUGH COFFEE
 • Natur billeder med tekst og citater
  • SIMPLICITY
  • HAPPINESS
  • SEIZE THE DAY
 • Billeder med tekst og citater om livet
  • MONSTERA
  • LIBERTATEM
  • UNIQUE
  • GRAPTOVERIA
 • Om forfatteren

Motiverende billeder med tekst og citater

Tekster har altid en betydning eller mening. Et citat kan let genkendes og enten er man enig eller uenig med det der står. Lidt anderledes er det med et motiverende citat. Her handler det mere om at blive inspireret og motiveret af den tekst der står på billedet. Det kan være et kendt citat eller måske noget du personligt bliver motiveret af. For det ikke bliver for “taggy” og mainstream, kan man kombinere et motiverende citat med et frisk motiv. I samspil fungerer det som unik plakatkunst med et motiverende citat. På den måde behøver man ikke diskutere om ens stue er fyldt med motiverende tekster, hvis også billeder er pæne at kigge på. Nedenstående er eksempler på motiverende billeder med tekst og citater til ens stue.

Læs også: Inspiration til din næste plakatvæg

1 af 12

Hard work plakat - motivation, tekst og natur plakat

HARD WORK

Printet på 230 gram papir, 30x40 og 50x70, fra 249,-

HARD WORK kombinerer en motiverende tekst med et landskabsbillede af en vinterdag i horisonten.

2 af 12

Yes you can plakat - Natur og tekst

YES YOU CAN

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

YES YOU CAN viser den nordiske natur fra fineste vis med lys bjerg himmel kombineret med botanisk motiverende tekst.

3 af 12

Abstrakt no.5 plakat

Abstrakt No.5

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

ABSTRAKT NO.5 er et abstrakt værk med figurer og farver kombineret sammen med tekst. Designet er i en kollektion af flere abstrakte plakater

Billeder med sjove tekster og citater

Det kan være du at opdaget et sjovt citat som dig og dine venner griner over. Det er en tekst du bare må have op ad hænge på væggen. Det kan både være sjovt for andre som ikke kender sammenhænget, men endnu sjovere for venner som kommer fordi. En måde at få sjove billede citater op af hænge er ved at gøre det dekorativt og pænt at kigge på. Her kan farver, teksttyper, opstilling og størrelse gøre underværker. Et sjovt citat behøver ikke være en hvid plakat med en kedelig tekst. Det kan godt opstilles moderne og kønt at kigge på. I nedenstående eksempler er forskellige bud på billeder med sjove citater og tekster til stuen.

Læs også: 40 flotte billeder til stuen

4 af 12

Matisse no.2 plakat

Matisse No.2

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

INSPIRED BY MATISSE NO.2 er et abstrakt kunst plakat med farverige organiske former og lyse blomster. Teksten oversat betyder “inspireret af papirudskæring” og “en hyldest til det originale design”.

5 af 12

Lyserød tekst plakat med kaffe

NOT ENOUGH COFFEE

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

NOT ENOUGH COFFEE er et sjovt citat til den kaffe-elskede person som er vild med kaffe. Mandagen er først igang når kaffen er indtaget.

Natur billeder med tekst og citater

Naturen kan være rigtig køn at kigge på. Det kan i visse tilfælde også være kønt at kigge på i forlængelse med et citat eller tekst som giver mening for dig eller for motivet. Natur billeder med tekst er rigtig populære at have hængende i sin indretning. Det kan være et smukt landskab billede med tekstens placering skrevet i bunden, eller måske et bjerg billede med en beskrivende tekst. For virkelig at få fremhævet både billedet og teksten, kan det være smart at arbejde med større størrelser som 50×70, 70×100 eller måske 100×140 cm. Det kan også være kønt med flere sammenhængende naturbilleder med citater eller tekster over sofaen i stuen. Måske som en lille billedvæg med passende tekster. Nedenstående billeder er natur og fotokunst som har tekst eller citater i designet.

Læs også: 35 fede plakater til hjemmet

6 af 12

Simplicity plakat - Natur skov billede med gylden tekst i mørkebrun ramme

SIMPLICITY

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

SIMPLICITY er et rigtig natur motiv med træer, farver og detaljer i fokus med teksten ‘BEAUTY & SIMPLICITY’. Billedets tekst henviser til naturens smukhed og enkelthed.

7 af 12

happiness plakat - Natur billede med blå himmel og bjerge med motiverende tekst happiness

HAPPINESS

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

HAPPINESS er motivet som skriger af positivitet, nordisk og detaljer i et og samme design. I samspil med smuk landskab og fotokunst er en positiv og motiverende tekst indrammet.

8 af 12

Waterfall plakat

WATERFALL

Printet på 230 gram papir, 30x40 og 50x70 cm, fra 249,-

Sammen med fotograften Alex Bjørstorp har jeg lavet en unik kollektion af fire plakater. Dette natur fotokunst motiv er taget med drone for at fange de mange detaljer og skabe et balanceret billede af en af Island’s mange smukke vandfald.

Billeder med tekst og citater om livet

Vi er hver især forskellige og har vores egen måde at opleve livet på. I den sammenhæng kan det være et motiv med en abstrakt tekst giver mening og værdi, netop for dig. Måske er det måden teksten er placeret på som giver nogle gode minder tilbage til dengang i rejste eller oplevede noget spændende. Det rette motiv skrevet med den rette tekst kan give værdi for dit liv og måske blive en del af din indretning. I stuen er det smukt med billeder om livet som fortælles igennem tekst eller citater. Det kan være et ord som har stor betydning for dig, eller en sætning som betyder noget ekstra. Stuen er et rum i hjemmet vi oftest befinder os og skal være det rum som har mest personlighed. Uden en tekst er et billede ikke personlig. Med en tekst kan motivet personliggøres til at vise et sjovt citat, en motiverende tekst eller noget helt abstrakt. Måske synes du bare motiver bliver lidt kønnere når der kommer tekst på. Nedenstående er forskellige billeder med tekst og citater indenfor den nordiske stilart.

Læs også: De 10 mest populære billedvæg skabeloner

9 af 12

monstera deliciosa - Monstera plakat

MONSTERA

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

MONSTERA er den evige populære indendørsplante Monstera Deliciosa i et botanisk motiv. Billedeteksten er det latinske navn for plakatens slægt.

10 af 12

Libertatem plakat - Sort hvid billede under en bro

LIBERTATEM

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

LIBERTATEM er et sort hvid billede med forklarende tekst. Motivet viser en havudsigt under en strandbo for at skabe balance og ro. Billedet har teksten ‘LIBERTATEM’ skrevet som på latin betyder ‘frihed’.

11 af 12

Unique plakat - Natur og tekst

UNIQUE

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 229,-

UNIQUE kombinerer et nordisk billede med en motiverende og positiv tekst. Motivet ønsker at fortælle med botanisk tekst at man er unik uanset hvad andre siger.

12 af 12

Graptoveria plakat - Plante plakat sukkulenter i sort ramme

GRAPTOVERIA

Printet på 230 gram papir, 30x40, 50x70 og 70x100 cm, fra 249,-

GRAPTOVERIA er smukke sukkulenter samlet med en beskrivende tekst af det latinske navn for plante familien. Billedet har unik tekst og skarpe detaljer.

Om forfatteren

Kasper Benjamin er en 33 årig passioneret boligelsker og indehaver af plakatshoppen KASPERBENJAMIN. Siden 2015 har Kasper debatteret og hjulpet folk med gode råd og vejledning indenfor deres valg af boligindretning. Kasper udgiver løbende indlæg om hvordan du får mere ud af din indretning indenfor plakater, interiør, rammer og forskellige boligstile. Du kan læse alle hans indlæg om indretning under ‘inspiration‘.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *