THE FOREST II

199 DKK479 DKK

The Forest II er en flot plakat med fotokunst, flot foto af grøn skov og bjerge i baggrunden. Moderne, enkelt og grafisk på samme tid. Passer godt i det stilrene og nordiske boligindretninger med balance.


Kvalitet230 gram papir
Levering2-3 hverdage
Forsendelse: PostNord (Post Danmark)
Størrelser30×40, 50×70 eller 70×100 cm
Ramme: Medfølger ikke
Kategori: Natur plakater

Ryd
 

Beskrivelse

The Forest II er et skov natur billede med fokus på træer og bjerge. Plakat i fotokunst i form af grøn skov og vej. Flot smuk natur der passer til den moderne boligindretning. Stilet og grafisk plakat som er flot i træramme eller sort billedramme. The Forest II bliver pakket og leveret til dig indenfor 2-3 hverdage i et beskyttet plakatrør. Du kan se de andre plakater i kategorien ‘natur plakater’ her.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop får du gratis levering, hvis din ordrer er over 499kr. Hvis din ordrer er under, tilbydes der levering for 29kr. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Gratis fragt på ordrer over 499,-

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
2-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “THE FOREST II”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...