SUMMER SALE 20%
 

WONDERFUL

199 kr.279 kr.

Wonderful er et fotokunst plakat over et smukt hav med hvid vandsprøjt og med motiverende tekst “W-O-N-D-*-R-F-U-L. Teksten er oversat til følelsen at have det ‘vidunderligt’.


Kvalitet: 230 gram papir
Levering: 1-3 hverdage
Forsendelse: Gratis fragt
Størrelser30×40 eller 50×70 cm
Ramme: Medfølger ikke – kan tilkøbes
Kategori: Tekst plakater

 

Beskrivelse

Wonderful er et hav motiv med blå bølger og hvid vand. Designet har de blå nuancer og grafiske touch til den nordiske boligindretning. Teksten er motiverende og beskriver hvor ‘vidunderligt’ man har det. Wonderful bliver trykt på 230 gram plakatpapir. Der tilbydes gratis forsendelse og 1-3 dages levering.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 40X50 cm, 50X70 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WONDERFUL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *