WATERFALL

249 kr.479 kr.

Beskrivelse:
‘Natur plakat fra Island med billede af vandfald og klipper’

Sammen med fotograften Alex Bjørstorp har jeg lavet en unik kollektion af fire plakater. Dette natur fotokunst motiv er taget med drone for at fange de mange detaljer og skabe et balanceret billede af en af Island’s mange smukke vandfald. Den røde tråd i kollektionen er at alle fire plakater er fotokunst med stor interesse i nordens flotte natur.


Kvalitet: 230 gram papir
Levering1-3 hverdage
Forsendelse: Gratis fragt
Størrelser30×40, 50×70 og 70×100 cm.
Ramme: Medfølger ikke – Kan købes her.
Fotograf/credit: Alex Bjørstorp

 

Beskrivelse

Waterfall er designet af Kasper Benjamin i samarbejde med fotograften Alex Bjørstorp. Alle plakater bliver trykt på 230 gram semi gloss papir som giver en glat og detaljeret overflade med en rug bagside for bedre holdbarhed. Alle plakater bliver afsendt gratis til nærmeste pakkeshop. Der tilbydes hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.5/5 stjerner på Trustpilot

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WATERFALL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *